World Gone Rosé Hazy IPA med drakfrukt och hibiskus från i tillfälligt släpp!

Den 18 oktober får svenska ölentusiaster möjlighet att uppleva ett unikt och färgstarkt öl från Bronx Brewery i New York, när deras World Gone Rosé släpps i ett tillfälligt parti på Systembolaget. Priset för denna lockande brygd ligger på 54,90 kr (+1kr pant).

Klicka här för att se om World Gone Rosé Hazy IPA finns på ditt lokala systembolag.

Bronx Brewery är ett välkänt bryggeri från Bronx, New York, som är känt för att kombinera traditionellt hantverk med innovativa smakupplevelser. Bryggeriet strävar efter att fånga den mångfacetterade andan från Bronx i sina öl, vilket har resulterat i en rad unika brygder som uppskattas både lokalt och internationellt.

World Gone Rosé är en säsongsbetonad Hazy IPA som bjuder på en smakresa till en tropisk paradisö med varje klunk. Detta öl har fått sin karaktär genom tillsats av hibiskus och drakfrukt, vilket ger en fruktig och blommig upplevelse.

Brygden är noggrant sammansatt med en komplex maltbas, där Briess Pilsen, White Wheat, Raw White Wheat, Red Wheat och Flaked Oats bidrar till en fyllig kropp och en mjuk textur. Detta kombineras med en välavvägd humleblandning av Azacca, Comet, Nugget, Samba, Idaho 7 och Northern Brewer, vilket ger ölet en harmonisk balans mellan saftig fruktighet och subtila blommiga toner.

Missa inte chansen att smaka på detta exklusiva öl som endast kommer att finnas tillgängligt under en begränsad tid på Systembolaget!

Bronx Brewery – World Gone Rosé Hazy IPA

Pris: 54,90 (+1kr pant)           

Art. nr: 1048214

Lansering: 18 oktober 2024

Alkoholhalt: 7%

Format: burk, 473 ml

Har du fyllt 25?

TOMP.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som är över 25 år. Stämmer det på dig?

Ja, släpp in mig på sidan

Nej, ta mig till Google istället